voorbeelden-beachflags-beachvlaggen

 

Hier enkele voorbeelden van Beachvlaggen die wij voor onze klanten hebben gemaakt

Beachvlag ontwerp voor SADS motorreizen

  Voor SDAS hebben wij een mooie Beachflag gemaakt zodat de reizigers perfect hun hotel of tussenstop kunnen vinden. kijk voor info over de reizen van deze organisatie op www.sadsmotorreizen.nl

 


 

Voor Nidec (vroeger bekend als controltechniques) hebben we opnieuw 4 mooie beachvlaggen gemaakt. deze worden gebruikt tijdens shows en op beurzen. 

 

 


 Voor GeGbike Nederland hebben we een beachvlag geleverd waardoor zijn stand tijdens evenementen nog beter zichtbaar zal zijn zodat zijn klanten hem kunnen bezoeken en onderdelen voor hun motor kunnen bestellen. www.gegshop.nl


Scarpa moto, de Ducati dealer voor de regio Rotterdam-Den Haag heeft bij ons de uitbreideing van hun assortiment Beachvlaggen besteld. 2 nieuwe beachvlaggen om hun merk verder uit te dragen, Ga eens langs in Barendrecht om ptoef te rijden op uw nieuwe motorfiets.


WAXon, de webshop voor al uw poetsmiddelen voor auto en motor. Detailen, voor sommige mensen een onbekend woord, maar als U uw voertuig lief hebt, dan zorgt u er ook goed voor. Om beter vindbaar te zijn tijdens meetings heeft WAXon een beachvlag besteld bij ons en deze mooie beachflag staat elke keer fier op hun stand en trekt zo klanten naar hun kraam waar ze demonstreren hoe goed hun producten werken. kijk eens op hun site www.waxon.nl en ontdek de techniek achter detailen.


Voor handboogschutters vereniging Artemis hebben we een beachvlag gemaakt die intensief gebruikt wordt tijdens de vele evenementen die ze organiseren.


 

 

Voor Biggelaar-performance.com hebben we een 6tal beachflags gemaakt die ze zelf gebruiken tijdens evenementen of op circuitdagen.


De Bijen zijn de motor van ons leven, zonder bijen gen leven is een vaak gehoorde uitdrukking. Steun de bijen en eet meer honing!


Circuitpics, een zeer goede fotograaf die tijdens circuitdagen veelal de mooiste foto's maakt van de diverse rijders die meedoen aan zo'n leerzame dag. En wat is er mooier dan een prachtig bewijs daarvan te hebben om al je vrienden-vriendinnen te kunnen laten zien hoe mooi je stijl is. Om te laten zien dat hij aanwezig is tijdens zo'n circuitdag heeft circuitpics.nl bij ons een beachdrop laten maken.


 

Voor Crocs hebben we beachdrops of soms ook wel een beachtear genoemd, gemaakt. deze staan veelal op beurzen en evenementen die crocs sponsort.


 

De Cock, de brandstofleverancier uit Oss die door heel Nederland hoogwaardige brandstof en olie levert. Met een eigen tankstation aan de zuidkant van Ass.


 

Ook de PvdA is klant van ons. Diverse Beachvlaggen geleverd om te laten zien waar je de mensen achter de PvdA kan vinden om eens van gedachte te wisselen over lokaal-, regionaal- en landelijke politiek.


 

De RacingExpo was een mooie winteractiviteit van één van de twee Ducaticlubs in Nederland. Ontwerp en productie door ons uitgevoerd.


 

Radiozeilen is een club van enthousiaste enthousiastelingen die met op afstand bestuurbare zeilboten op diverse plassen en vijvers in Nederland te vinden


 

Voor Boekeldruk hebben we ook een mooie beachvlag gemaakt. Ze hebben voor ons gekozen vanwege de prijs en uiteraard de topkwaliteit. de verhouding van deze combi heeft de doorslag gegeven.