Advies beachflags-spandoeken-vlaggen-vlaggenmasten:

 

Wij kunnen vele modellen beachflags en beachdrops leveren.

Hieronder onze verschillende modellen

Beachvlag Flex:

Beachvlaggen model flex zijn voorzien van een gedeeltelijk aluminium systeem waarbij de bovenzijde is gemaakt van glasfiber. Deze goedkopere, maar toch ook zeer stevige beachflags zijn licht in gewicht, passen zich goed aan aan het model vlag. Geschikt om te gebruiken voor wind tot windkracht 5. Maten S,M en L (van 220cm tot 400cm)

 

 


Beachvlag Radius:

De radius is van onder tot boven van dikke aluminium profielen gemaakt en de bocht bovenin is ook gemaakt van voorgevormde aluminium buis. Makkelijk met een pinbeveiliging te monteren en door zijn robuuste uitvoering nog te gebruiken met windkracht 8. Dus voor extra zekerheid is de Radius zeker aan te bevelen. Leverbaar in 4 maten. S,M,L,XL (totale hoogte van 230cm tot 477cm)

(Deze manier van hengelgebruik is ook al jaren in gebruik bij Fabervlaggen)

 


 

Teardrops/beachdrops:

Teardrop flex

De teardrop flex heeft een deels aluminium hengel, met aan de bovenzijde een glasfiber deel. Dit systeem wordt erg vaak toegepast vanwege de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Leverbaar in 4 maten (S,M,L,XL) van 171cm tot 370cm

 


Teardrop Radius

Deze teardrop is zeer sterk en dus perfect voor intensief gebruik. Alle delen zijn van aluminium en dus beresterk. Te gebruiken tot windkracht 8, dus ideaal op het strand of bij dagelijks gebruik voor bijvoorbeeld uw winkel.

 


Rechte beachvlaggen.

Ideaal als u niet zo'n zin heeft in een vaste vlaggenmast of als u eens iets anders wil dan een zeilvlag model. De Accesoires van de normale beachvlaggen zijn gewoon bruikbaar, dus in alle vergelijkbare situaties te gebruiken. Ook goed te combineren als u al beachvlaggen van ons gebruikt.

Stevig systeem van aluminium delen die u in elkaar zet, hierdoor geen inzakkende hengels zoals zo vaak gebeurd bij complete  glasfiber uitschuifsysteemen. De vlag is rechthoekig

In 4 afmetingen leverbaar.


 

Advies m.b.t. uw beachvlaggen of andere producten die wij kunnen leveren is van cruciaal belang om tot een goed besluit te komen.

 

U kunt ons ten alle tijden een e-mail sturen.

vakantieaanbieding@acevlaggen.eu

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

U kunt uiteraard ook met ons bellen 06 144 02 733.